lateral.careersatstibbe.com

Professional Support Lawyer Corporate (0,8-1 FTE)

Stibbe zoekt per direct een ervaren Professional Support Lawyer voor een sterk internationaal georiënteerde Corporate praktijk.
Stibbe zoekt per direct een ervaren Professional Support Lawyer voor een sterk internationaal georiënteerde Corporate praktijk.

Als Professional Support Lawyer ben je de voortrekker en dragende kracht achter het versterken en op peil houden van het kennislandschap. Je vindt het leuk om kennis ook voor onze cliënten via verschillende kanalen te ontsluiten. Je ontwikkelt in overleg met de praktijk een visie op ons kennislandschap en weet die in de praktijk te vertalen. Je bent in dat kader verantwoordelijk voor het inrichten, vernieuwen en bijwerken van interne kennissystemen, externe inhoudelijke uitingen van de praktijkgroep (zoals nieuwsbrieven, jaarlijkse beursbrief andere updates en alerts), kwaliteitscontrole, interne opleiding, updaten webtools en opzetten en ondersteuning bij zaken.

Profiel

We zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 4 jaar relevante werkervaring (meer werkervaring is een pré). Je bent servicegericht, inhoudelijk sterk, in staat zelfstandig te werken en hebt aandacht voor detail. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Het is mogelijk om functie vier dagen per week uit te voeren.



Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een professionele, uitdagende en inspirerende omgeving. Je bent de eigenaar van het beheer en de ontwikkeling van de know how van de praktijkgroep Corporate.  Je krijgt de ruimte om in overleg met de praktijk een visie te ontwikkelen en daaraan invulling te geven. Je werkt nauw samen met de advocaten, notarissen en stafafdelingen van Stibbe en speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van de praktijk. Onze cultuur kenmerkt zich door kwaliteit, inzet en een open en informele omgang.



Interesse?

Enthousiast geraakt en herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de button. 

Application procedure

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Maud Dresselhuijs

HR Adviseur Legal
+31 20 546 06 50