lateral.careersatstibbe.com

Associate Commercial Contracting Energy

Stibbe zoekt per direct een Commercial Contracting Energy Advocaat met 3+ jaar werkervaring.

Stibbe is een vooraanstaand internationaal advocaten- en notarissenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Londen en New York. De meeste van onze cliënten zijn beursgenoteerde en grote niet-beursgenoteerde ondernemingen, private equity huizen en financiële instellingen.

Onze werkzaamheden

Als Commercial Contracting Energy Advocaat ben je gespecialiseerd in het opstellen, beoordelen, aanpassen en onderhandelen van (complexe) zakelijke overeenkomsten in relatie tot fusies en overnames (inclusief controlled auctions), projectontwikkeling (waaronder offshore en onshore windparken, zonne-energie, pijpleidingen, carbon capture and storage (CCS) projecten en LNG-terminals), commerciële contracten (zoals sale- en purchase agreements voor elektriciteit en gas, aansluit- en transportovereenkomsten, tolling agreements, gas swap agreements en throughput agreements), joint ventures, etc.

Functieomschrijving

  • Bijdragen aan een efficiëntie praktijkvoering;
  • Geven van adviezen;
  • Onderhouden van contacten met cliënten;
  • Opstellen, reviewen en onderhandelen van zakelijke overeenkomsten;
  • Op de hoogte blijven van juridische ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie.

 

Het team

Het energy team bestaat momenteel uit vier advocaten en een assistant. Er wordt veel samengewerkt en er heerst een prettige sfeer en een open cultuur.

 

Wie zoeken wij?

Jij bent een kandidaat met een afgeronde WO opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring als advocaat. Je bent omgevingsbewust, integer en tactvol. Je
bent pro-actief, een teamplayer, flexibel en weet te overtuigen. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Je beschikt over goede 'drafting skills' en sterke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels). 

Verder

  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
  • Je bent gestructureerd en accuraat:
  • Je hebt een dienstverlenende, enthousiaste, cliëntgerichte en collegiale instelling;
  • Je behoudt het overzicht op je eigen werk, stelt prioriteiten, kan hoofd- van bijzaken onderscheiden en bent scherp op deadlines;
  • Je bent bereid je binnen het juridische vak te blijven ontwikkelen;
  • Je bent scherp in discussie en kunt overtuigen.

 Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie in een professionele en inspirerende omgeving. Je levert een substantiële bijdrage aan de service en kwaliteit van de praktijkgroep, maar ook het kantoor Stibbe. Onze cultuur kenmerkt zich door kwaliteit, inzet en een open en informele omgang waardoor de onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Aarzel dan niet en solliciteer via de button.

Wil je aanvullende informatie over de functie? Dan kun je contact opnemen met Liselotte Schouten - Kroeze (HR Adviseur)  via [email protected].


Omdat we bij Stibbe waarde hechten aan diversiteit en inclusie solliciteer je voor deze vacature anoniem. Meer informatie hieromtrent tref je hier (https://starter.werkenbijstibbe.nl/work).

 

Application procedure

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Maud Dresselhuijs

HR Adviseur Legal
020 546 06 50